Emin Pariz en Christina Princess FanBlog

Official Site http://www.eminxtina.com

Saturday, March 17, 2007

Emin Pariz naakt!

he he he... helaas dit artiekel kan ik ook niet lezen :( maar ja..

''Певец Эмин Пэриз устроил шоу с раздеванием прямо на глазах множества фотографов и поклонников. Обнажаться Эмину Пэриз пришлось на съемках рекламного ролика.
На радость фанатам артист снимал с себя одежду неоднократно. До тех пор, пока создатели ролика не отсняли нужное количество дублей, Эмину Пэриз пришлось раз за разом обнажаться.
Фотографов и поклонников Эминa Пэриз пригласили на съемки для того, чтобы подчеркнуть звездный статус артиста, пишут «Дни.ру».
Несмотря на анарэксию и хронический недосып, певец держался молодцом. К тому же Эмину Пэриз не привыкать оголяться перед камерами.
Эмин Пэриз не раз снимался в полуобнаженном виде .
А на недавнем светском мероприятии артист беззастенчиво задрал рубашку с майкой и продемонстрировал гостям вечеринки загар из солярия. ''

Nieuwe foto's van E.P.C.P












QUEEN DUCHESS KRISHNA for EMIN PARIZ


HONDEN MODEL QUEEN DUCHESS KRISHNA IN NIUEWE CAMPAGNE VAN EMIN PARIZ!

CHEK IT OUT:


http://www.eminxtina.com

Friday, March 16, 2007

Emin Pariz Fighting with the paparazzi

Paparazzi are stalking Emin Pariz
Emin Pariz Fighting with the paparazzi
SO by now, we all know that emin pariz stalked by paparazzi. paparazzi were following E.P and takin pics, he doesnt like it.....

Christina Princess stalked by paparazzi!

Emin Pariz eet weer!


Feestbeest-zanger Emin Pariz is weer eens aan een restauranttafel gesignaleerd en er lag zelfs voedsel in zijn bord.

E.P ging drie maanden geleden in behandeling voor zijn eetstoornis. De jonge was nog maar slechts vel over been toen hij besloot zich te laten opnemen in een gespecialiseerd ziekenhuis. De behandeling heeft schijnbaar gewerkt, want E.P is weer gespot aan zijn vaste tafel in het restaurant. No SUSHI te Amsterdam.

Dat Emin Pariz, die nu een blond kapsel heeft, terug aan de beterhand is, zal ook zijn familie en zijn zus Christina Princess graag horen. Het betekent dat E.P weer eens aan zijn boek kan gaan werken.

Christina Princess Verloofd!


Christina Princess is verloofd met Amerikaanse Bedlight for Blue Eyes boyband lid Itchy . De 23-jarige Itchy heeft de 21-jarige erfgename van Russische Aristocratische familie woensdag ten huwelijk gevraagd. "Ze zijn erg gelukkig en willen zo snel mogelijk trouwen", zegt de woordvoerder van Christina Princess.

"Ik ben zo verliefd en dankbaar dat ik zo'n eerlijk en loyaal persoon heb ontmoet", liet Christina Princess weten aan het tijdschrift Celebrities. "Het voelt alsof dit zo had moeten zijn. Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen."

De Amerikaanse Itchy noemt zijn verloofde Christina Princess de mooiste vrouw die ik ooit heb ontmoet'. "Ik ben de gelukkigste man in de wereld." Het stel heeft sinds acht maanden een relatie. Het is nog niet bekend wanneer de twee in het huwelijk treden.

Emin Pariz is Goud Blond!

Vandaag verscheen Emin Pariz met een nieuwe look. Eindelijk koos onze E.P voor een nieuwe kleur van zijn haar. Goud blond- dat is de nieuwe kleur van Emin Pariz. Er zijn helaas nog geen foto’s van. Maar celebs doet er alles aan om er aan te komen.

Monday, March 12, 2007

EPCP pics video

Tuesday, March 06, 2007


Christina Princess is bang dat haar broertje een nog wilder leven tegemoet gaat dan zijzelf. De feestbeest is doodsbang dat 19-jarige Emin Pariz haar als voorbeeld ziet. Emin Pariz is een beginnend feestbeest en het lijkt erop dat hij in zijn zusters voetsporen wil treden. Christina Princess: "Ik ben als een tweede moeder voor hem, dus ik ben heel erg beschermend. Hij zei tegen me dat hij er net zo uit wilt gaan als ik. Ik ben bang", aldus Christina Princess over haar broertje.

Christina Princess heeft ook de carriëre van haar 17-jarige zus Victoria al uitgestippeld. "Zij wil advocaat worden en uit de schijnwerpers blijven. Maar eigenlijk hoop ik dat zij mij kan helpen als ik problemen heb." Christina Princess heeft vrijdag de wilde feest gehad in de hartje van Assen. De geruchten gaan dat ze helemaal niet meer drinkt. Dat is maar afwachten!

Sunday, March 04, 2007

NIEUWE FOTO'S VAN EPCP







HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EINDELIJK NIEUWE FOTO'S!

Emin Pariz helpt!


Emin Pariz, die pas 19 werd, wil een nieuwe invulling aan zijn bestaan geven. "Er zijn veel mensen die hulp nodig hebben", meent de feestbeest en zanger. Emin Pariz is van plan om nog dit jaar naar Polen te gaan, om zijn perfect gemanicuurde handen uit de mouwen te steken.

"Een beroemdheid kan mensen echt bewust maken van wat er in de wereld gebeurt." Hopelijk maakt Emin Pariz er in Polen niet net zo'n potje van als zijn collega’s Paris Hilton en Nicole Richie in de reallife soap The Simple Life...

Emin Pariz geen vriend meer!

Feestbeest Christina Princess is woedend op Emin Pariz. Ze verscheen in verschillende media met boze uitspraken over haar broer. Volgens de feestbeest weet Emin Pariz wat die gedaan heeft.

Laatste tijd werd Christina Princess en Emin Pariz niet meer met elkaar gesignaleerd.

Vriendschap van 18 jaar lang over?